Categories
Newsletter
Partners
Most popular products
Recommended products

1. IBC tartályok

Main category >Tanks >1. IBC tartályok

IBC tartályokIBC (Intermediate Bulk Container) tartályok számos előnnyel járnak a tárolás és szállítás terén.
Az előnyök:

  1. Tárolási kapacitás: IBC tartályok általában 1000 literes kapacitással rendelkeznek, ami jelentős mennyiségű folyadék vagy más anyag tárolását teszi lehetővé egyetlen tartályban.
  2. Könnyű kezelhetőség: Az IBC tartályok általában kialakítottak a könnyű mozgatás érdekében. Rendelkezhetnek fogantyúkkal, tekerőkkel vagy akár kerekekkel is, ami megkönnyíti a szállítást és a pozícionálást.
  3. Tartósság: Az IBC tartályok általában strapabíró anyagokból készülnek, például műanyagból vagy rozsdamentes acélból. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható tárolást.
  4. Környezetbarát: Az IBC tartályok újrahasznosíthatók és újra töltődhetnek, így csökkentik a hulladék mennyiségét és a környezeti terhelést.
  5. Szivárgásmentesség: Az IBC tartályok rendelkezhetnek szivárgásmentes kialakítással, amely biztosítja, hogy a tárolt anyag ne szivárogjon ki, és ne szennyezze környezetét.
  6. Könnyű tisztíthatóság: A műanyag IBC tartályok egyszerűen tisztíthatók és fertőtleníthetők, ezáltal könnyen visszahelyezhetők új anyagok tárolására.
  7. Rugalmasság: Az IBC tartályok széles körben használhatók különböző iparágakban és alkalmazásokban. Tárolhatnak folyékony anyagokat, porokat vagy granulátumokat is.
  8. Stabilitás: Az IBC tartályok rendelkezhetnek alacsony súlyponttal és stabil alapokkal, amelyek segítenek megelőzni az esetleges felborulást és baleseteket.
  9. Szabványosított méretek: Az IBC tartályok rendelkezhetnek szabványosított méretekkel, ami könnyebbé teszi a logisztikát és az áruk cseréjét az ellátási láncban.
  10. Költséghatékonyság: Az IBC tartályok hosszú távon költséghatékony megoldást jelentenek a tárolásra és a szállításra.
WebShop System