Categories
Newsletter
Partners
Most popular products
Recommended products
Product Details


2 m3-es saválló bevonatú - ZOMÁNC - álló hengeres acéltartály DUPLA FALÚ - NYOMÁSÁLLÓ autokláv!

2 m3-es saválló bevonatú - ZOMÁNC - álló hengeres acéltartály DUPLA FALÚ - NYOMÁSÁLLÓ autokláv!
2 m3, 20 hl-es, 2000 literes saválló bevonatú - ZOMÁNC - álló hengeres acéltartály.
DUPLAFALÚ - hűthető - fűthető tartály!
A külső fal szénacél!
A külső szigetelés megoldható!
Csonkok a képek szerint!

Átmérő ~ 2 m, magasság ( hossz) ~ 2 m;

Szállítás megoldható. súlya ~ 400 Kg.

A tartály tiszta, alkohol keverő tartály volt!
A keverőszár még benne van!
Az aktuális árakról érdeklődjön a 30/2985814-es számon vagy az info@hasznalttartaly.hu címen!

Felhasználási területek: alkohol keverő volt, de alkalmas más főleg folyékony élelmiszerek, cefre, bor, ivóvíz gyűjtésére tárolására is.
Kiszállítás megoldható!

Egyéb infók: info@hasznalttartaly.hu vagy a 30/2985814-es számon.
 • Az autokláv nagy nyomáson működő, álló vagy fekvő kivitelű, mechanikusan vagy gőzzel kavart, gőzzel fűtött, zárt tartály formájú készülék. Különböző vegyipari vagy azzal rokon műveleteknél (oldás, bepárlás, kristályosítás stb.) alkalmazzák. A tartályban elhelyezik a melegítendő anyagot, a tartályt duplafalú berendezés esetén kívülről, egyébként belülről fűtik a gőzzel. A tartályban uralkodó paramétereket (nyomás, hőmérséklet stb.) úgy állítják be, hogy a technológiai követelményeknek megfelelő legyen.


  Az ipari autoklávok változatos, akár egész óriási méretekben is készülnek, itt egy ilyen méretű berendezés közúti fuvarozása látható
  A fémkohászatban a nyomás alatti lúgzás vagy feltárás technológiai berendezése, az alumínium közbülső alapanyagának számító timföld előállításának az eszköze. A műveletet egymáshoz kapcsolt autoklávok sorában, a bauxit alumínium-oxid-tartalmának feloldására használják. A művelet hasznos terméke az aluminátlúg, ebből további műveletekkel (kikeverés, kalcinálás) állítják elő a timföldet, a maradék szilárd fázis az vörösiszap.

  Az építőiparban autoklávozásnak nevezik a beton 180–200 °C-ra történő felmelegítését. Ez esetben szilárdabb betont kapnak, mert a szilárdulás során keletkező mészhidrát ezen a hőmérsékleten már reakcióba lép a betonhoz adagolt kvarcliszttel.

  Az egészségügyben az autoklávot használják azon eszközök csírátlanítására, melyek csak steril állapotban használhatók fel. Az autokláv munkaterét légtelenítik, majd túlnyomásos vízgőzt juttatnak a készülékbe, amely adott hőfokon és hatóidő alatt elpusztítja a mikroorganizmusokat.

  Az autokláv szó a görög autosz (αυτὀϛ: ő maga, ugyanő) és a latin clavis (kulcs) szóösszetételből származik.[1]

  Forrásom a Wikipédia
WebShop System